•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Karácsonyi aprósütemény

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A vajat és cukrot krémesre kavarjuk a tojássárgájával
  2. Hozzáadjuk a lisztet és a gyömbért, majd az aromát és a tejet
  3. A kompozíciót alufóliába tesszük és 2 órára betesszük hűtőbe
  4. Ezután vékonyra nyújtjuk és kivágjuk a formákat, melyeket 15-20 percig sütünk előmelegített sütőben
  5. Máz: a vajat összekavarjuk egy csésze porcukorral, hozzáadjuk a tejet, ételszinezéket, aromát és apránként a maradék porcukrot
  6. Addig kavarjuk míg krémes állaga lesz

#okostipp A kihült sütiformákat ízlés szerint mázzal dekoráljuk. A karácsonyi aprósütemény receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére