Karácsonyi bárányleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A bárányhúst leforrázzuk és kockára vágjuk, a zöldségeket megtisztítjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, a gombát cikkekre, a répát szeletekre vágjuk.
  2. A bárányhúst az 1 liter vízben felfőzött MAGGI Erõleves kockával ízesített vízben feltesszük főni.
  3. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket és a babérlevelet, majd tovább főzzük.
  4. A MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot a tejjel és a borral kikeverjük, majd a leveshez öntjük.
  5. Tejszínnel dúsítjuk, citromlével ízesítjük és végül jól kiforraljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére