•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Karamell krémes süti

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Lap: a tojásfehérjét összekavarjuk cukorral, hozzáadjuk a sárgáját, az olajat, aromát, végül pedig a sütőporral összekavart lisztet
  2. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk és beleöntjük a keveréket
  3. Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük
  4. Hagyjuk hűlni, majd vízszintesen kettőbe vágjuk
  5. Karamell krém: egy edényben megolvasztjuk a cukrot
  6. Levesszük a tűzről, óvatosan hozzáadjuk a tejszínt
  7. Összekavarjuk, amíg megolvad a karamell, majd hozzáadjuk a vajat
  8. Újra feltesszük az edényt a tűzre, folyamatosan kavargatva felforraljuk a kompozíciót, amíg az megvastagodik
  9. Mikor szobahőmérsékletűre lehűl, a két lap közé tesszük
  10. A süteményt lecsorgathatjuk olvasztott csokival

#okostipp Szeletelve tálaljuk. A karamell krémes süti receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére