•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Karfiol szuflé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A szuflé elkészítését azzal kezdjük, hogy megfőzzük a karfiolt, egy szűrőbe tesszük, és hagyjuk lefolyni a levét
  2. A tojássárgáját a vajjal felverjük, hozzáadjuk a feldarabolt sonkát, a tejfölt, a lisztet, a sajtot és a zúzott karfiolt
  3. Az egészet elkeverjük, hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét, majd megsózzuk, és óvatosan megkeverjük
  4. Egy hőálló üvegedényt kivajazunk, kibélelünk zsemlemorzsával, és a keveréket beleöntjük
  5. Az edényt az előmelegített sütőbe helyezzük, és kis tűzön addig sütjük, amíg a szuflé aranybarna színű lesz
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére