•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kecskesajtos, zöldséges hússal töltött cukkini

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst megsózzuk, borsozzuk és kevés olajon lepirítjuk
  2. Kevés vízzel felengedjük és pároljuk
  3. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát, és tovább pároljuk
  4. A cukkiniket 3-4 cm szeletekre vágjuk és kikanalazzuk a húsát, de úgy, hogy az alját ne lyukasszuk ki
  5. Előmelegítjük a sütőt 180 C°-ra
  6. A húsos raguhoz hozzáadunk 6 dkg kecskesajtot, majd egy kis tejszínt és krémesre főzzük
  7. Megszórjuk bazsalikommal, petrezselyemmel, és metélőhagymával
  8. Belekanalazzuk a cukkinikbe és egy olajozott, vagy vajazott hőálló tálba helyezzük, majd betesszük a sütőbe kb
  9. 10-15 percre
  10. Ezután kivesszük, a tetejére a maradék kecseksajtból darabolunk rá és visszatesszük annyi időre, amíg szépen ráolvad

#okostipp Egy vagy két ilyen tortácskát tálaljunk egy tányérra.   A Kecskesajtos, zöldséges hússal töltött cukkini receptjét az Illatok a konyhámból blog szerzője ajánlotta

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére