•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kéksajtos, baconos burgonya előételként

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyát sós vízben puhára főzzük
  2. Ha kihűlt éles késsel talpat vágunk minden burgonyának, majd keveset kivájunk belőlük (keveset, éppen annyit, hogy egy kiskanálnyi sajt beleférjen)
  3. A kész burgonyákat egy nagy, tűzálló tepsire helyezzük, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk
  4. Itt az ideje, hogy mindegyik mélyedésbe egy-egy kiskanálnyi kéksajtot és egy darabka bacont helyezz
  5. Tíz percre forró sütőbe tesszük, éppen csak annyi időre, hogy a sajt elkezdjen olvadni
  6. Fűszerezzük, aprított metélőhagymával vagy hagymával… és kész is! Nagyon finom előétel, jó étvágyat hozzá!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére