•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kelbimbó csorba

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A zöldségeket karikára vagy kockára vágod, a kelbimbót megmosod, a petrezselyemzöldjét kiolvasztod
  2. A zöldségeket dinsztelni teszed és amikor kezd megpuhulni beleteszed a póréhagymát, megkevered és beleteszed a kelbimbót is
  3. Feltöltöd vízzel, beleteszed a rizst is, sót, borsot és hagyod az egészet főni
  4. A tojás sárgáját elkevered a tejföllel és egy kevés lével a csorbából
  5. A tüzet elzárod a fazék alatt és beletöltöd a tejfölös keveréket
  6. A petrezselyem zöldjét apróra vágod és a tetejére szórod, majd ráteszed a fedőt
  7. Állni hagyod kb
  8. 10 percet, aztán fel is szolgálhatod

#okostipp Aki savanykásabban szereti, tehet még bele citromlevet vagy ecetet is. A receptet Misha ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére