•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kibbeh

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Hagyjuk a tört búzát (az árúházakban az arab termékek részlegén kell keresni) egy hideg vízzel teli tálban puhulni 10 percig
  2. Ha letelt az idő, szűrjük le, és várjunk, amíg lecsorog róla az összes víz, majd tegyük a hússal együtt a hűtőbe, legalább 1 órára
  3. Daráljuk le a bárányhúst legalább kétszer
  4. A hagymát is daráljuk le, majd keverjük össze a hússal, búzával, sóval, borssal és csípős fűszerekkel
  5. Formázzunk golyócskákat belőle, majd a tepsiben lapítsuk ki
  6. Mindkét oldalán süssük

#okostipp Hidegen vagy melegen szolgáljuk fel. Nyersen is tálalható (anélkül, hogy megsütnénk).

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére