•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kínai spagetti

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Ajánlatos wokban készíteni
  2. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig sütjük
  3. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért; a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval és borssal ízesítjük
  4. 1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük
  5. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erőspaprikával
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére