•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kinder paradiso

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojások sárgáját a cukorral citrommal és a puha margarinnal keverőgép segítségével habosra kikeverem
  2. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verem
  3. A sárga masszához hozzáadom a lisztes sütőport és a keményítőt, és végül a tojások felvert habját
  4. 24x22-es sütőpapiros tepsibe teszem és 170 fokon kb 35-40 percig sütöm
  5. Amikor kihűlt a tészta kettő lappá vágom
  6. A krémhez a 2 deci tejet a cukorral felforralom, a maradék tejjel a lisztet simára kikeverem, a forró tejhez adom és besürítem, majd kihűtöm
  7. A lapzselatint hideg vízben beáztatom kb 5 percig és a tejes krémhez még melegen belekeverem
  8. A krémet kihűtöm
  9. A tejszínt habbá verem 2-3 deka porcukorral
  10. A mascarponét a kihűlt krémmel elkeverem, a citrom levét hozzáadom és végül a tejszínt is belekeverem
  11. A tészta lapot megtöltöm és ráteszem a másik lapot
  12. A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztottam
  13. A tetejét olvasztott csokival bevontam
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére