•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Királynő torta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojás fehérjéket kemény habnak felverjük a cukorral, hozzáadjuk az apróra vágott pirított diót, lisztet és kikent tepsiben sütjük
  2. A tojássárgákat gőz fölött a cukorral sűrűre főzzük
  3. Majd ha lehűlt, egy margarinnal simára keverjük
  4. A krémet ketté osztjuk, egyik felébe 2 evőkanál kakaót teszünk, ezzel ragasztjuk össze a piskótát és a diós lapot
  5. A tortakrém másik felébe 2 vaníliás cukrot teszünk, ezt kenjük a diós lapra
  6. A cukrot a dióval megpergeljük (margarinnal megkent papírra tesszük, így könnyebb felszedni) és ha kihűlt ledaráljuk vagy apróra törjük és bőven megszórjuk a torta tetejét
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére