•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kisbence kedvence

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojásokat egy tálba ütjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a két evőkanál vizet. Jól összekeverjük és gőz fölött állandó keverés mellett langyosra melegítjük. Addig verjük, amíg könnyű masszát nem kapunk. Ekkor belekeverjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport, a kimagozott és megmosott cseresznyét, valamint a durvára aprított, tisztított dióbelet.
  2. Vajjal kikent, liszttel behintett tepsibe halmozzuk, a felületét elsimítjuk és kb. 160-180 fokon megsütjük. Akkor vegyük ki a sütőből, ha a felületét enyhén megnyomva a tésztát rugalmasnak találjuk és a beleszúrt hústűre sem ragad a tészta.
  3. Még melegen bevonjuk tortabevonóval, kissé hagyjuk hűlni, majd ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére