•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kolbászos bolognai felfújt

Hozzávalók
  • 1 teáskanál
  • 40 g élesztő
  • 300 ml: víz + tej + házi kefír
  • 100-150 g parmezán vagy más sajt
  • 3-4 evőkanál extra szűz olaj
  • 600-650 g liszt
  • 300 g (száraz) kolbász
  • 100-150 g vagy más sajt parmezán
  • apróra vágott és húshoz való fűszerkeverék rozmaring
  • A tetejére: 1 felverve egy evőkanál tejjel tojás
  • 300 ml: + tej + házi kefír víz
  • 300 ml: víz + + házi kefír tej
  • apróra vágott rozmaring és húshoz való fűszerkeverék
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Keverd össze a hozzávalókat és dagaszd meg a tésztát kenyérsütőben vagy kézzel, majd oszd kettőbe és nyújtsd ki 2 sütőpapíros tepsiben
  2. Vágd a lapokat a pizzaszeletelő körfűrésszel négyzetekre, kend be a felvert tojással, hagyd még kelni kb
  3. 20 percig, majd süsd a 180 fokos sütőben kb
  4. 20 percig
  5. A receptet Bolognese di Cluj ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére