•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kolbászos krumplileves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A felhevített olaj és vaj elegyén pirítsuk aranysárgára az apróra vágott hagymát
  2. Tegyünk hozzá a kockára vágott főtt sonkát és a vékonyra szeletelt kolbászt, és időnként megkeverve pirítsuk meg 5 percig
  3. Adjunk hozzá a káposztát, a burgonyát és az alaplét és tetszés szerint a köményt
  4. Fűszerezzük borssal és forraljuk fel
  5. Közepes lángon a levest főzzük addig, amíg a burgonya puha nem lesz
  6. Ezt a tartalmas levest feldobhatja, ha az alaplé egy részét sörrel helyettesítjük és az előírtnál valamivel több köményt használunk
  7. A kész levest fórrón, apróra vágott újhagymával díszítve, vastag szeletekre vágott köményes kenyérrel tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére