•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Köményes csirkével töltött burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyákat megmossuk, levágjuk a tetejét, a közepét kikanalazzuk és fűszersóval bedörzsöljük
  2. A csirkemelleket feldaraboljuk, sóval, borssal, köménnyel, chilivel és kevés tejföllel összedolgozzuk
  3. Én aprítógépben szoktam
  4. A sütőt előmelegítjük 180-200 C°-ra
  5. A burgonyákat megtöltjük a hústöltelékkel és a sütőlap alját beolajozzuk
  6. A kalapokat is mellé tesszük megsülni
  7. Amikor már szinte kész, megszórjuk sajttal, megvárjuk még megsül rajta
  8.   A köményes csirkével tölött burgonya receptjét az Illatok a konyhámból blog szerzője ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére