•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Köménymagos burgonyaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk és megfőzzük a MAGGI Erőleves kockával ízesített vízben. A tűzön lévő burgonyába őrölt köménymagot szórunk és tovább főzzük.
  2. Közben a lisztet a tejföllel jól elkeverjük és a burgonyalevesbe szűrjük. A levest újra felforraljuk és hozzáadjuk az apróra vágott főtt kemény tojást, valamint a zöldpetrezselymet is.
  3. Ha szükséges, adhatunk még hozzá MAGGI Ízvarázs ételízesítőt. Tálalásnál kaporral díszíthetjük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére