Könnyű birsalmakrémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A vajon megpirítjuk a birsalmákat.

  2. Az 1 liter vízzel előkészített zöldségalaplébe öntjük a serpenyő tartalmát, a cukorral és a fahéjjal ízesítjük, majd 20 percig főzzük.

  3. Turmixgépben/botmixerrel pürésítjük, majd sűrű szövésű szitán átszűrjük.

  4. A citromlével ízesítjük, hűtőbe tesszük, lehűtjük.

  5. Tálaláskor egy kanálnyi joghurttal lazán csíkosra keverjük.

#okostipp

Görög joghurthoz hasonló állagú joghurtot kapunk, ha a natúr joghurtot gézen lecsepegtetjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére