•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Körözöttel töltött gomba medvehagymás krémmel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Az egyik hagymát összedaraboljuk és a kókuszolajon üvegesre pirítjuk.

  2. A gombákat alaposan megmossuk, nem kell megpucolni, a szárát kitörjük és a gombák belsejéből a barna redőket kikaparjuk.

  3. A túrót összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, pirospaprikát, belemorzsoljuk a Maggi pörköltcaft kockát és belereszelünk 1 kis fej vöröshagymát, majd botmixerrel pépesítjük, ha kell még sózzuk.

  4. A kész pépes körözötthöz keverjük a 3 kanál kuszkuszt, ez sütés közben dagad, beszívja a gombából kijövő levet.

  5. A körözöttet elosztjuk a 8 gombafejbe, a tetejére szintén elosztjuk a dinsztelt hagymát, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és kicsi lángon 15-20 percig sütjük.

  6. Amíg sül addig a Maggi medvehagymakrémlevest kikeverjük a főzőtejszínnel és folyamatos kevergetés mellett sűrű krémet kapunk és a kész töltött gombafejeket ezzel a medvehagymás krémmel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére