•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Korpacibereleves tyúkhúsból

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy fazékban, 3 liter hideg vízben odatesszük főni a húsdarabokat
  2. Amikor felhabzik, egy lyukacsos kanállal leszedjük róla a habot és kis lángon továbbfőzzük
  3. Egy óra múlva beletesszük a hagymát, a sót, a rizst és a megtisztított, megmosott és nagy lyukú reszelőn lereszelt zöldségeket
  4. Ha túl kevés lenne a víz és a hús nem fő, öntsük fel ahányszor csak szükséges
  5. A korpaciberét majd akkor tesszük hozzá ha már a hús megfőtt
  6. Előtte odatesszük főni és ha zubog, akkor öntjük bele a fazékba, tetszés szerint savanyítva
  7. Két kanál tejfölt összekeverünk egy tojás sárgájával és ezzel ízesítjük a korpaciberét

#okostipp Apróra vágott petrezselyemzölddel és puliszkával tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére