•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Korzikai bifsztek

Hozzávalók
  • 6 szelet marhahátszín1 csésze olaj1 kanál ecetsófokhagymazöld fűszerek
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst megmossuk, egy tiszta törlőkendővel letöröljük és felszeleteljük, bekenjük olajjal és egy kis mustárral
  2. A szeleteket egymásra helyezzük és egy órát hidegre tesszük
  3. Forró olajban mindkét oldalát 4 percig sütjük
  4. Kivesszük, egy tányérra tesszük és melegen tartjuk
  5. Az olajba, amelyikben a hússzeleteket sütöttük, teszünk egy kanál ecetet és megkeverjük, majd fokhagymát és egy kanál apróra vágott zöld fűszert adunk hozzá ízlés szerint
  6. Ezután pár percig főzzük és a bifsztekre öntjük

#okostipp A bifszteket melegen, zöldség körettel fogyasztjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére