•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kötött galuskaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojásból, a lisztből és kevés sóból tésztát gyúrunk, amit vékonyra kinyújtunk. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd forró olajon megdinszteljük és a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával.
  2. A paprikás hagymát a tésztán egyenletesen elosztjuk, majd megszórjuk kevés MAGGI Ételízesítővel. A tésztát vékonyan feltekerjük, kis darabokat vágunk belőle, amikre csomót kötünk.
  3. A vizet feltesszük főni, amit sóval borssal, és pici MAGGI Ételízesítővel ízesítünk. Beletesszük a karikára vágott burgonyát és amikor az félig megfőtt, beletesszük a kötött galuskákat.
  4. Ha a tészta és a burgonya is puhára főtt, a leves elkészült.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére