A tavasz első zsenge zöldsége az üde zöldhagyma, ami nemcsak vajas kenyérrel finom, hanem kellemes, enyhe, mégis jellegzetes ízű krémlevest is készíthetünk belőle. A vaj és a natúr krémsajt zsírtartalma jól kihozza az újhagyma friss, de mégsem tolakodó aromáit.
A receptet köszönjük Piszkének.
A leveshez adjuk a krémsajtot és botmixerrel simára turmixoljuk a levest.
#okostipp
Az újhagyma felkarikázott zöldjével megszórva tálaljuk, de adhatunk hozzá pirított kenyérkockát (krutont) vagy mellé egy szép darab sajtos pirítóst így gyors, egyszerű és tápláló ebédnek is megfelel.
Íme 5 adventi tematikájú reggeli, aminek elkészítése nem több 10 percnél és még a legizgatottabb karácsonyváró gyerekek is szó nélkül bepuszilják, arról nem is beszélve, hogy instant megteremtik az ünnepi hangulatot!
TOP5 recept vendégváráshoz. December vége a hatalmas családi és baráti összejövetelek főszezonja. Mindig legyen a tarsolyodban pár recept!