Krémsajtos vargányás gombaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Tegyük ünnepivé és még gazdagabbá a vargányás gombalevest: a zsíros krémsajt segít a gombák aromáinak érvényesítésében, a frissen sütött, ropogós vajastészta csillagok pedig levesbetétként és dekorációként szolgálnak. 

Köszönjük a receptet Piszkének

Elkészítés
  1. A gombát mossuk meg, vágjuk vékony szeletekre és a forró olajon, sózva, kevergetve pároljuk 10 percig.

  2. Adjuk hozzá a vizet és a MAGGI Vargánya krémleves alapot és 5 percig főzzük.

  3. Botmixerrel turmixoljuk simára, közben keverjük bele a krémsajtot és még egy percig melegítsük össze.

  4. A vajas tésztából szaggassunk csillagokat és 200 fokos sütőben, 10 perc alatt tejföllel vagy tojással megkenve süssünk ropogós levesbetétet.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére