•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Krumlispogácsa

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A krumplit tisztítás után kockára vágjuk.

  2. Sós, maggi étekízesítős hideg vízben feltesszük főni. Ha puhára főtt krumpli nyomóval összetörjük. Hagyjuk hűlni.

  3. Ha kihűlt a krumpli, beleütjük a tojást, csipet sót, maggi ételízesítőt, hozzáadjuk a lisztet és összegyúrjuk egy közepesen lágy tésztát kell kapnunk.

  4. Majd kinyújtjuk félcentis vastagra a tésztát, vagy késsel kockákat vágunk, vagy pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.

  5. Forró olajban szép pirosra sütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük ki.

  6. Lekvárral, vagy gyümőlcsel kínáljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére