•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Krumplisaláta török módra

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Hámozzuk meg a krumplit, vágjuk akkora darabokra, amekkora méretben a burgonyasalátában találkozni szeretnénk vele
  2. (TIPP: Ne legyen túl kicsi, mert könnyebben szétfőhet) A hagymát vágjuk vékony karikákra, a meghámozott uborkát kis kockákra, a petreszelymet pedig apróra
  3. Az olajat, mustárt, ecetet, majonézt, sót és borsot a tálban keverjük össze alaposan, majd tegyük hozzá az uborkát, hagymát, petrezselymet, majd a megfőtt krumplit is
  4. Figyeljünk rá, hogy mennyire szeretnénk szószosra a salátát
  5. Ha nagyon, akkor ne tegyünk bele annyi krumplit, használjuk fel inkább másra
  6.  
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére