•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kukoricás halleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Halas fogások
Elkészítés
  1. A szalonnát felkockázzuk, a póréhagymát félkarikákra, a krumplit két-háromcentis kockákra vágjuk, a kukoricaszemeket levágjuk a csőről.
  2. 2 ek. olívaolajra tesszük a szalonnát, majd ár perc kevergetés után hozzáadjuk a póréhagymát és megvárjuk, míg üveges lesz.
  3. Hozzáadjuk a krumplit, a kukoricaszemeket, majd felöntjük a levessel. Beledobjuk a kakukkfüvet, babérlevelet, felforraljuk és 10 perc után beletesszük a halfiléket.
  4. Ismét 10 percig főzzük, közben a fakanállal nagyobb darabora szedjük a halakat, végül beleöntjük a tejszínt, a citromot, majd ha kell, sózzuk, borsozzuk és 5 perc alatt kész is.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére