•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kukoricás-lilahagymás-tejszínes hús

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A kétféle hagymát és a fokhagymát felkockázom, majd olajon megpirítom
  2. Hozzáadom a csíkokra felvágott húst, majd fehéredésig pirítom
  3. Én sertés húst használtam, de csirkemellel is nagyon finom és gyorsabban elkészül
  4. Miután a hús kifehéredett sózom, borsozom, teszek hozzá majorannát, majd öntök hozzá kb
  5. 1 dl vizet és puhára főzöm folytonos kavargatás mellett
  6. Miután a hús megpuhult, hozzáadom a konzerv kukoricát, majd együtt főzöm kicsit
  7. Aztán a tejszín a liszttel csomómentesre kavarom és az egészhez hozzáöntöm
  8. Egyet rottyan és már el is készült
  9. Főtt tésztával tálalom
  10. Nagyon finom
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére