Labodaleves zöldhagymával és rizzsel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A labodaleveleket és a hagymát megmossuk, megtisztítjuk
  2. A hagymát apróra vágjuk, a labodaleveleket egyben hagyjuk
  3. Főni tesszük őket egy liter sós vízben, hozzáadjuk a rizst, és tovább főzzük
  4. Aztán hozzáöntjük a külön felfőzött korpaciberét, és főni hagyjuk
  5. Utoljára az apróra vágott petrezselyem- és leostyánlevelet adjuk hozzá, lefedjük az edényt, majd levesszük a tűzről
  6. A levesestálba tejföllel elkevert tojássárgát teszünk, arra öntjük rá a levest, vagy ízlés szerint a fővő levesbe tehetünk 1-2 evőkanál olajat is
  7. Ugyanilyen módon készíthetünk korpaciberés sóska-, spenót-, vagy csalánlevest
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére