•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Lasagne medvehagymával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Mossuk meg az összes medvehagymát, amelynek majdnem a felét félretesszük
  2. A másik felét csíkozzuk fel, és fedő alatt pároljuk meg! Ha kész, a túróval együtt turmixoljuk össze, teszünk hozzá egy csipet sót is
  3. Kiolajozzuk a jénai edényt, és sorba tesszük a tésztát, majd rá a túrós krémet, arra pedig a félretett medvehagyma leveleket
  4. ezt addig ismételjük amíg el nem fogynak a hozzávalók
  5. A tetejére tésztalapot helyezzünk, amelyet végül tejföllel kenünk meg
  6. Fél órára előmelegített sütőbe teszük

#okostipp Nagy kockákra vágva tálaljuk, tetejére szórhatunk sajtot, de apróra vágott medvehagymával is díszíthetjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére