Lasagne tricolori

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A lisztet, a tojásokat és az olajat három részre osztjuk. Az egyikhez a paradicsompürét, a másikhoz a parajpürét adjuk, a harmadikat pedig fehéren hagyjuk. Sóval ízesítve gyúrt tésztát készítünk, amelyet pihentetés után vékonyra kinyújtunk.

  2. A húst ledaráljuk, kevés olajon megpirítjuk, hozzá önjük a tejet, a vizet és a MAGGI Bolognai spagetti alapot, majd 3-4 percig forraljuk. Egy tűzálló tál aljára kevés mártást szedünk, rátesszük a piros tésztát, amire megint mártás kerül, majd a fehér színű tészta következik, egy újabb adag mártás, után pedig a zöld, majd így rétegezzük tovább, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetején mártás legyen. 200 °C-os sütőben kb. 30 percig sütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére