•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Lazac Santa Maria módra

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az extra szűz olívaolajba csipetnyi bazsalikomot teszünk, melyben hirtelen mindkét oldalán kisütjük az egyformára szeletelt lazacfiléket
  2. Melegen tartjuk, majd egy nagy fej lilahagymát karikára vágunk, megpároljuk 3 deciliter száraz fehérborban, egy babérlevéllel, csipetnyi fehérborssal és egy szelet vajjal

#okostipp A színhatás kedvéért tálaláskor salátalevélre helyezzük a kisütött lazacszeleteket, ízlés szerint sózzuk, majd ráhalmozzuk a borban párolt lilahagymát. Paprikával töltött olívabogyóval díszítjük, pirítóskenyérrel kínáljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére