Lecsó cukkinivel

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csemege szalonnát kisebb kockákra vágjuk és egy nagyobb lábasban zsírjára pirítjuk.

  2. A hagymát miután megtisztítottuk karikára vágjuk és hozzáadjuk a szalonnához. A megmosott paradicsomot cikkekre, a paprikát karikára és a cukkinit hasábokra vágjuk, majd kisebb kockákra.

  3. Hozzáadjuk a megfonnyasztott vöröshagymához a zöldségeket és jöhet hozzá a karikára vágott kolbász. Ezután megszórjuk ízlés szerint, én kb. 2 kk ízvarázst szórtam rá, de a végén érdemes megkóstolni, ha még sótlan lehet hozzáadni.

  4. Hozzáöntöm a rizst és kb. 1 bögre vizet, mivel a zöldségek is levet eresztenek. Fedő alatt készre főzöm, időnként megkeverem. Csípős paprikát csak tálalásnál vágok hozzá annak, aki szereti, mert a családban nem mindenki kedveli a csípős ételeket. Jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére