Lencsefőzelék

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A lencsét előző este egy éjszakára beáztatjuk. Az elkészítés napján a beáztatott lencsét egy nagyobb edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje.
  2. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a MAGGI Zöldségleveskockát és a babérleveleket, valamint a császárszalonnát az íze miatt. Lefedve az ételt, közepes lángon kb. 20 percig főzzük.
  3. Közben a tejfölt csomómentesre keverjük a liszttel, majd ezzel a habarással besűrítjük a főzeléket.
  4. Összeforraljuk és apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére