Lencsegulyás

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A lencsét egy éjszakra 1 liter hideg vízbe áztatjuk.
  2. Másnap a füstölt csülköt egy fazékban, 1,2 liter vízben feltesszük főni, majd 25 perc múlva hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst és a karikára vágott hagymát.
  3. Újabb 25 perc múlva hozzáadjuk a leszűrt lencsét és a felkarikázott sárgarépát.
  4. Sóval, borssal, babérlevéllel és a Piros Magyaros Ízvarázzsal ízesítjük, majd készre főzzük.
  5. A csülköt kivesszük a levesből, a húst a csontról lefejtjük és csíkokra vágjuk, végül visszatesszük a levesbe.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére