<
 

Lepcsánka szezámöntettel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Egy palacsintasütőben közepes lángon pár perc alatt megpirítjuk a napraforgó és a szezámmagot.
  2. Egy dl forrásban lévő vízben feloldunk egy MAGGI Zöldségleveskockát, majd hozzáadjuk a pirított magokat, a joghurtot és a köményt, végül egy perc alatt összeforraljuk.
  3. Ha nagyon sűrű, vízzel hígíthatjuk.
  4. A krumplit megpucoljuk és a reszelő nagyobb lyukán lereszeljük.
  5. MAGGI Ízvarázzsal, borssal és áttört fokhagymával ízesítjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tejfölt és jól összekeverjük.
  6. Korongokat formázunk belőle és forró olajban pirosra sütjük.
  7. Tálaláskor a szezámmag öntetet a tetejére csurgatjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére