•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Lerben sült süllő

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A megmosott és a felporciózott halakat megsózzuk és mindkét oldalát meglisztezzük
  2. Forró olajban megsütjük, majd kivesszük és egy yena-i tálba vagy egy kis tálcára helyezzük
  3. Az olajban amiben megsütöttük a halakat megpároljuk a felvágott hagymát (amíg üveges nem lessz), majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát és a paradicsomlét
  4. Jól összekeverjük és izlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és a fűszerkeverékekkel
  5. Hagyjuk míg besűrűsödik a mártás majd felöntjük egy pohár száraz fehér borral
  6. Hagyjuk még forrni 2-3-at, majd a mártást a halra öntjük, hozzáadunk még babérlevelet és a sütőbe tesszük körülbelül 10 percre
  7. A receptet ani67 ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére