•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Levendulazselé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. adjuk a levendulavirághoz a vizet és forraljuk fel, majd hagyjuk hűlni 30 percet 2
  3. szűrjük le az aromás vizet egy lábosba, adjuk hozzá a cukrot, a citrom levét és keverjük hozzá a dzsemfixet csomómentesre 3
  4. közepes lángon folyamatos keverés mellett forraljuk fel, majd 2-3 percig hagyjuk lobogva forrni 4
  5. főzzük ki az üvegeket és adagoljuk tetszés szerint a zselé alapot 5
  6. lezárás után fordítsuk fejre az üvegeket 5 percre (ezzel vákuum képződik és segíti a tartósítást), majd mehet a kamrába   Praktikák: - a citrom és a cukor aránya ízlés szerint változtatható- a képen látható zselé gyümölcscukorral és xilittel készült   A levendulazselé receptjét Receptműves ajánlotta!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére