•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Libanoni töltött zöldségek

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Személyenként vegyünk egy kisebb padlizsánt, cukkínit és paprikát
  2. A zöldségeket bő víz alatt mossuk meg
  3. A paprikát csumázzuk ki
  4. A padlizsánt és a cukkínit vágjuk félbe, és távolítsuk el a felesleges magokat és zöldséghúst
  5. Nyers darált húst sóval, fekete borssal, őrölt római köménnyel és egy csipetnyi fahéjjal ízesítsünk
  6. Annyi nyers rizst adjunk hozzá, hogy az állaga a töltött paprikáéhoz hasonlítson
  7. Ezután megtöltjük a zöldségeket
  8. A töltött zöldségeket egy mély lábosban szépen elhelyezzük
  9. Négy-öt apróra vágott hámozott paradicsomot tegyünk hozzá
  10. Öntsük fel paradicsomlével
  11. Ha nem lepi el teljesen, adjunk hozzá vizet, amit vegetával vagy zöldségleveskockával ízesítettünk
  12. Sózzuk, és végül adjunk hozzá cukrot
  13. Addig főzzük míg a töltelék és a zöldség puhára nem fő
  14. Arab kenyérrel tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére