Liguriai rakott penne

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A tésztát előfőzzük, de kicsit keményebbre hagyjuk, majd leszűrjük és még forrón hozzákeverjük a 2 kanál MAGGI Ízvarázs ételízesítőt. A padlizsánokat megmossuk, ujjnyi vastagra szeleteljük és az olívaolaj felén megpirítjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, a sonkát felkockázzuk. A vöröshagymát a maradék olajon megpirítjuk, majd a sonkát hozzáadjuk.

  2. A MAGGI Paradicsomos Bolognai spagetti alapot elkeverjük 4 dl hideg vízzel és ráöntjük a sonkára. Beletesszük a tésztát, ízesítjük a maradék 2 kanál MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és összeforgatjuk.

  3. Kikent tűzálló tálba rétegezzük úgy, hogy az aljára és a tetejére padlizsán kerüljön. A tetejét megszórjuk parmezánnal és sütőben aranysárgára sütjük. Forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére