Lucullus bélszín gazdagon tálalva

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az apró kockákra vágott kolozsvári szalonnát, vöröshagymát, gombát medinszteljük
  2. A végén zöldpaprikát darabolunk bele és sóval, borssal, fokhagymával fűszerezzük
  3. Félretesszük
  4. Az előző este olajba bepácolt bélszín szeleteket kevés olajon megsütjük
  5. A libamájat is megsütjük ugyanabban az olajban
  6. Pici sóval borssal ízesítjük

Tipp: Ovális tálcára tesszük a bélszín szeleteket, rá a ledinsztelt gombát, kanállal elsimítjuk, s erre helyezzük a libamájat. A főtt fürjtojásokat kettévágva a tetejére tesszük. Párolt zöldséggel, burgonyakörettel, zöldsalátával szervírozzuk.

Bezárás Nyomtatás