Maggi bográcsos hallé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Halas fogások
Elkészítés
  1. A pontyot megtisztítjuk, kibelezzük, a fejét és a farkát levágjuk. A törzsét felszeleteljük, besózzuk, majd félretesszük. A vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd felkarikázzuk. A hal fejét és a farkát a hagymával, a paradicsommal és kevés sóval feltesszük főni.
  2. Egyórányi főzés után leszűrjük és áttörjük. Felengedjük másfél liter vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Magyaros Halászlékockákat, a fűszerpaprikát és a halszeleteket. Lassú tűzön kb 8-10 percig főzzük, majd a tűzről levéve azonnal tálaljuk. Hegyes erős paprikát kínálunk hozzá.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére