•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Magyaros babgulyás házi csipetkével

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd a füstölt szalonna zsírján lepirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk őrölt csemege paprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott sertéshúst és átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a Maggi Ízvarázs ételízesítővel, majd felengedjük vízzel.
  2. Beletesszük a Maggi Füstölt ízű kockát, az erős paprikát, a zöldpaprikát, a sárgarépát, a petrezselymet, a babot és addig főzzük amíg a hús és a bab meg nem puhul.
  3. Tojásból, sóból, réteslisztből elkészítjük a csipetkét, amit a levesbe teszünk és néhány perc alatt a puhára főzzük benne.

#okostipp Az elkészült gulyást forrón, puha kenyérrel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére