Magyaros csípős halászlé

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Halas fogások
Elkészítés
  1. A pontyot megtisztítjuk, kibelezzük, a fejét és a farkát levágjuk, a törzsét felszeleteljük. A vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd a hagymát apróra vágjuk.
  2. Egy nagy edényben a felaprózott hagymát az olajon megdinszteljük. Fűszerpaprikával megszórjuk, majd felengedjük bőven vízzel és belerakjuk a megtisztított és megmosott hal minden részét, kivéve a halszeleteket.
  3. Ezután hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a 2 szem burgonyát, az 1 db MAGGI Magyaros Halászlé kockát, az 1 evőkanál. MAGGI Ízvarázs ételízesítőt és kb. 3 órán keresztül lassú tűzön jó alaposan szétfőzzük, majd átpasszírozzuk.
  4. A megmaradt hallét visszatesszük főni a halszeletekkel és a másik MAGGI Magyaros Halászlé kockával együtt, majd kevés (kb. 1 tk.) erős paprikával fűszerezzük.
  5. Ha a hal puhára főtt, már tálalhatjuk is. Nagyon finom. .
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére