Magyaros sajtkrémes mártogatós

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Használjuk ki az év legjobb időszakát: már szabadföldön beért, ízletes és magas vitamintartalmú zöldségekkel van tele a piac. Készítsünk hozzájuk egy finom, fűszeres tunkolnivalót, amit egy pohár borral előételként vagy könnyű vacsoraként kínálhatunk.

Köszönjük a receptet Piszkének. 

Elkészítés
  1. A paradicsomot és a zöldpaprikát kis kockákra vágjuk, a felforrósított olajra dobjuk, kevergetve átpirítjuk, hozzáadjuk a fűszerkeveréket és megpároljuk.

  2. A krémsajtot habosra verjük, majd hozzáadjuk a párolt, fűszeres paradicsomot és zöldpaprikát.

  3. A kígyóuborkát, sárgarépát és a karalábét megtisztítjuk, kisujjnyi darabokra vágjuk, így kínáljuk a sajtkrém mellé.

#okostipp

Friss bagettel vagy pirítóssal is nagyon finom! Ha csökkentett zsírtartalmú krémsajtból készítjük, kifejezetten diétás, mégis ízletes vacsora.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére