Magyaros ürügulyás

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk, az előbbit apróra vágjuk. A burgonyát cikkekre, a szalonnát kockára vágjuk, az ürühúst pedig megmossuk és felkockázzuk. A szalonnát felkockázzuk, kiolvasztjuk és a zsírján a hagymával, a paprikával, a kockára vágott hússal pörköltet készítünk. Hozzáadjuk a paradicsomot, 1/2-1 dl vízzel felengedjük, majd beletesszük a MAGGI pörköltszaft kockákat és a birka öregségétől függően kb. 1-1/2 óráig, lassú tűzön megfőzzük. k.
  2. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a zöldpaprikát, meghintjük ízlés szerint MAGGI Húsvarázs ételízesítővel, fekete borssal, végül készre főzzük. Általában rövid lével készül, ha hosszabbra hagyjuk galuskával szaporíthatjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére