•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Máj hagymával és burgonyával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Megmossuk a májat, majd kettőbe vágjuk őket és kb 1 órára tejben áztatjuk
  2. Közben megpucoljuk a hagymát és 2 evőkanál olajban megsütjük
  3. Mikor megüvegesedett, hozzáadjuk a mézet és a vörösbort
  4. Magas tüzön főzzük tovább, amíg elfő a leve
  5. Elzárjuk a tüzet és a hagymát a serpenyőben hagyjuk, hogy melegen maradjon
  6. Leszűrkük a májat, megsózzuk és borsozzuk, majd megforgatjuk lisztben
  7. Egy serpenyőben olajat forrósítunk és darabonként megsütjük a májat
  8. 3-4 percig sütjük mindkét oldalát, folyamatosan forgatva

#okostipp A forró májat félbevágott főtt burgonyára helyezzük és a tetejére egy-egy szelet hagymát teszünk. A máj hagymával és burgonyával receptet Seima ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére