Majonézes brokkolisaláta mandulával

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A brokkoli nemcsak krémlevesben finom: ízletes saláta is készülhet belőle fűszeres vízben párolva, a pirított ropogós magvak pedig nemcsak jól kiegészítik, de olajtartalmuk segíti a vitaminok felszívódását is.

Elkészítés
  1. A brokkoli vastag szárát levágjuk, rózsáira szedjük.

  2. A lobogó vízbe beletesszük a MAGGI Ízvarázst majd a brokkolirózsákat, 12-15 perc alatt megfőzzük.

  3. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, majd beleforgatjuk a majonézbe.
  4. A mandulát száraz serpenyőben megpirítjuk, végül a kétféle szezámmaggal a brokkolira szórjuk.

#okostipp

Nemcsak majonézes salátaként tálalhatjuk, sült húsok mellé köretként is kiváló. 

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére