•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Majonézes káposztával töltött burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyákat héjában megfőzzük, majd félbevágjuk, és a belsejüket óvatosan kivájjuk
  2. Ügyeljünk arra, hogy maradjon egy réteg burgonya a héjon
  3. A kikapart krumplidarabkákat összekeverjük a felaprított savanyúkáposztával, az apró darabokra vágott füstölt sonkával és a meghámozott, kis kockákra vágott kígyóuborkával, valamint a 3 evőkanál majonézzel
  4. Sóval, borssal, finomra aprított petrezselyemmel ízesítjük, majd a tölteléket a burgonyákba kanalazzuk
  5. Megszórjuk reszelt ementáli sajttal, és közepesen meleg sütőben 20 percig sütjük, amíg a sajt a burgonyák tetejére nem pirul
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére