•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Majonézes sárga bab

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A babot megmossuk és eltávolítjuk a szárát
  2. Egy tálba vízet és sót teszünk és felforraljuk
  3. Mikor elkezd forrni, hozzáadjuk a babot és 10 percig főzzük
  4. Miután kész van, lecsorgatjuk róla a vizet és hagyjuk kihűlni, majd kis karikákra vágjuk
  5. Elkészítjük a majonézt és összekeverjük a felvágott babbal, a reszelt sárgarépával és az apróra vágott petrezselyemmel

#okostipp A salátát hidegen tartjuk a tálalásig. A majonézes sárga bab receptet Pica ajánlotta.  

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére