•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Majonézzel töltött gomba

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk és megmossuk, levesszük a szárakat és lecsorgatjuk
  2. A gombafejeket egy olajjal kikent tepsibe tesszük, megsózzuk és sütőbe tesszük
  3. A szárakat megfőzzük sós vízben, lehűtjük, apróra vágjuk és összekeverjük az, egy tojásból készített majonézzel
  4. A kisütött gombafejeket megtöltjük a majonézes keverékkel és egy, apróra vágott zöldkaporral megszórt tányérra helyezzük

#okostipp A töltött gombákra reszelt sajtot szórunk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére